En Appföljning....

Ja, en uppföjning menar jag ju förstås!!! jag är så vitsig!!! Synd dock att jag alltid skrattar mest åt mina egna skämt medan folk runtom bara småler typ...
 
Iallafall, hoppas ni inte blev oroliga igår, det var inte meningen! Men vet ni, i morse när jag vaknade, så var alla mina krämpor borta!!!! Guud va bra va? Frågan är nu var det var för skit? Ingen annan jag vet har blivit magsjuk och nån sa att blindtarmsinflammation kan komma och gå. Idag sa svärfar att det lät som gallsten. Aja, skit samma, det är bra nu och det är huvudsaken!
App lapp sa att jag slapp ha en app helt enkelt!!
Ville bara säga det och önska er en avslappnad  kväll!!  hihihihihihihihioaooaoaoapp

:) 
En Ap(p)atisk kvinna som ser lite toanödig ut va??


App eller inte App?

Nej jag menar faktiskt inte appar som man kan ha på mobilen och sånt. Fattar typ inte vad det är ens än gång om jag ska vara riktigt jäkla ärlig.
App på "sjukhusspråk" är en förkortning på appendix vilket i sin tur betyder  blindtarm för er som inte är i samma buisness som mig.  Jag funderar nämligen på om min stackars app har blivit inflammerad och behöver opereras bort???
I går mådde jag skit. Det var mycket länge sedan jag mådde så dåligt faktiskt. Hade ont i magen och spydde typ 5 ggr på 2 timmar. Blev dock bättre under dagen men fick ont på höger sida nere i magen. Inte jätte ont men det känns ungefär som håll. Det har inte gått över riktigt än faktiskt. App eller inte app, det är frågan?
Har googlat om detta och typ alla symptom stämmer förutom att jag inte har nån feber. Vad tror ni kära läsare? kommentarer på detta? Känns faktiskt bättre nu i kväll så kanske det är borta imorgon, men annars ska jag faktiskt ta och ringa hälsocentralen. Det jobbiga är att det kommer bli både Rectum (anus) och gyn undersökning och det orkar jag bara inte känner jag....  
Ja, ibland är livet hårt, hoppas, hoppas att det onda är borta imorgon!

Fortsättning följer angånde min stackars app. Jag ska lägga ut en app på mobilen som man kan gå in på och följa min app-histora! (j)app så får det bli helt enkelt! (L)apparnas tid är visst ett minne blott.....

Kram på er och (z)appa lugnt på tv:n ikväll!

Diagram of the Appendix
Öööh, What?





I´m back!

Att va i Göteborg  tillsammans med mamma och syrrorna var fantastiskt! Jag njöt i fulla drag av shopping, skärgårdstur och Roxette samt massor med god mat och dryck! Men visst längtade jag efter mina barn, särskilt om kvällarna när jag skulle sova. Man är beroende av dem på nåt vis.

Den enda "missen" under helgen  var väl när vi skulle på Roxettekonserten som vi givit mor i födelsedagspresent. På biljetten stod det kl 18.00 så familjen "alltid vara i god tid" var där kl.17.30 som sig bör. Synd bara att Roxette börjde spela kl 21.00!!! Vi väntade alltså i över 3 timmar på konserten. Ja, vi frös, ja, det regnade och blåste och nej, vi hade inget ätbart med oss!! Lite småtufft faktiskt och förbandet, som började spela kl 20.00, var så träligt så det växte mossa på  instrumenten typ....

Nåväl, konserten var iaf kanonbra när Roxette väl började spela. ALLA bra låtar var med.  Min personliga favorit var nog  "I`m Spending my time" (hehe).

Nu väntar en ny vecka med två barnkalas och många lugna puckar för min del
KRAAAAM!


Efter några timmars shopping på fredagen var det dax för en god Chevrésallad!

Min lillasyrra som bott i Göteborg i några år nu var helgens guide....

Hon tog med oss till Göteborgskärgård under fredagen. Här står jag på en klippa i Vrångö. Ser ut som en tönt, jag vet.

Efter två timmars väntan på Roxette var vi ändå så här pass glada och pigga. Föreställ er dock ytterligare en timmes väntan....

Men sen brakade det igång med buller och bång!!! Vi satt faktiskt rätt bra men jag vet att det ser uselt ut på den här bilden. var dock den enda bild som var ok. På de andra var det regndroppar på linsen...


Furuvik

Igår var jag,Alva och Ida på Furuvik hela dagen!! Vi var där  med Carola och Sandra med barn. Vi gjorde allt man kan göra på Furuik! Badade i vattenlandet, kollade in djuren och åkte karusell. Ja, jag fick köpa åkband eftesom Ida var tvungen att ha med sig en vuxen på alla karuseller. Det var så där att åka karusell..... Förr var jag helt vild på nöjesfält och tivoli. Åkte allt och var helt hysterisk i princip. Nu för tiden mår jag illa av att åka barnens "fritt fall". En liten maskin som sakta, sakta går upp för en stolpe på ca 3 meter och ner igen sakta sakta.... Det kittlade  så mycket i magen så jag var tvungen att skrika rätt ut typ. Folk trodde säkert att jag skojade men det var en nära döden upplevelse... nästan iaf... inte som att föda barn men typ....

Idag ska jag åka till syrran i Göteborg!! 4 dagar utan barn, klarar jag det?
Kram så länge!


Moa, NicK och Ida spanar in aporna!

Söndag med vänner

Två inlägg på en och samma dag! Nu ni är jag på G igen!! Man får liksom mersmak och när man väl kommer igång så är det så kul att sammanfatta sin dag, sina tankar och känslor. Nån stackars sate därute sitter ju ändå och läser det här liksom. Det känns skönt  att veta på nåt vis.... Men säg till om jag blir dryg, lova det:)

Som sagt, Falun idag. Hälsade på lilla Tim som är sex veckor och så söt. Vi var i Sandras lilla sommarstuga och hade det mycket bra. Grillade och fikade. Dagen gick fort och nu är jag hemma igen.
Den här dagen behövde jag verkligen! Det roligaste som finns är nog att umgås med några av ens bästa vänner. Har levt i en bubbla några dagar här nu där allt handlat om mattider, bajsblöjor och häng i diverse lekparker.....

Ha en skön söndagskväll  och njut av sommaren!


Åh så fina kompisar man har! Carola, Sandra och Karin som ska ha barn i augusti!

Blixtar och dunder internet är sönder

Ja, blixten har slagit ner i vårt modem så internet fungerar inte för femöre just nu. Tur är väl att Thomas har en trådlös anslutning  som jag får låna just nu. Sen vet ni ju att min kamera är paj oxkså.... Det är väl inte meningen att BrunettKarin ska blogga just nu kanske....Men mig krossar man inte i första taget, skam den som ger sig!!!

Just nu är min vardag ganska tuff. Thomas jobbar i princip hela sommaren (förutom en vecka i augusti), så jag är hemma själv med tjejerna typ hela dagarna. Det är faktiskt rätt jobbigt samtidigt som man ju är så otroligt glad att de finns och att vi får umgås så mycket varann. Ida är ledig från dagis hela sommaren vilket är välbehövligt tror jag. Hon behöver också semester från sitt "jobb" precis som vi vuxna.
När man är själv med barnen är det perfekt med sommarstugan i Nora. Vi var där i veckan igen. Där kan man bara vara och mamma och pappa servar oss om dagarna.

Snart ska jag åka till Falun och hälsa på Sandra som fått en liten pojke, det ska bli hur kul som helst!
Stor kram


-20kg och ett annat fejs - då skulle jag se ut som en fotomodell:)!
Men iaf så var det härligt att bada i 24 grader varmt vatten!

Alva Margareta Cardesjö



Alva Margareta Cardesjö har nu blivit döpt!! Dopet ägde rum i Högbo kyrka utanför Sandviken där Thomas blev döpt en gång i tiden.
Allt gick bra och Ida sjöng med bravur i kyrkan. Jag fick ju stå bredvid så klart och fylla i en del, men hon vågade, och det var huvudsaken!
Efter dopet drog vi alla hem till oss och åt en sallad med gott tilltugg samt tårta och kaffe.
Ja, dagen blev lyckad och mysig! Och nu har våran lilla sötis fått ett namn för all framtid..... Om hon inte gör revolt om typ 16 år och döper om sig till Twitter eller Blogga typ :)


Uj, va rart! Tänk att jag har en så fin familj, det kunde jag inte ens drömma om för några år sen...

Min mormor, Alva och Idas gammelmormor, var med på dopet. Hon är 87 år och är så här fräsch! Ragnhild heter hon ( bara det är beundransvärt:). Hon har nu fyra barnbarnsbarn!

Det vankas dop

Hej alla babes!
Jag ligger lite lågt med bloggen just nu som ni märker! Lusten faller inte riktigt på, är om möjligt ännu mer seg i kolan för tillfället. Men jag lovar att skärpa till mig!!!;) Dessutom är min kamerajävel paj så jag kan bara knäppa kort med mobben och det är inte lika kul!

Idag var en prelle här och pratade med mig inför Alvas dop på lördag. För det är så att lilltjejen ska döpas sörrni. Jag och Ida övar för fullt på "du ska inte tro det blir sommar". Tanken är att hon ska sjunga den solo i kyrkan. Tveklisch om det kommer funka känner jag men vi gör ett försök. Slutar väl med att jag står där som ett fån och sjunger själv för att ungen vägrar, vi får väl se...Jag som är så blödig dessutom...kommer säkert börja lipa eller nåt....pinsamt...
Morsan ska läsa nån vers och svärfar ska läsa ur evangeliet, kommer nog bli bra.....rart serrni, rart....

Sen blir det lite käk här hemma i trädgården. Har suttit hela kvällen och googlat på massa goda recept. Man vill laga allt man läser men ändå ingenting...konstigt det där.

Nu ska jag sova! ZZZZZZZZZZov gott babezzzz...

Krogen och jag!

Igår var jag ute på krogen, eller närmare bestämt - HeartBreak! Jag som egentligen dissat krogen sedan nåt år tillbaka hade hur kul som helst! Men det är klart, med trevligt sällskap är det svårt att få det trist.
Det var jag och några utav mina kära kollegor och vänner som var ute i sommarnatten och partajade.

Vi har det så himla kul tillsammans och jag är så glad att jag har ett jobb där många underbara tjejer jobbar. Det var som min lilla syster sa som precis blivit klar civil ingengör: " Du må ha sämre lön än mig Karin, men jag kommer aldrig ha så roliga arbetskamrater som du har. Hos mig är det ju mest massa gubbar!" Det är så sant som det är sagt faktiskt.

Idag är det 3:e juli och Alva är precis ett halvår nu... tiden går så äckligt fort, eller hur?! Lagom till halvårsdagen har Alva lärt sig sitta, så gulligt men framför allt skönt.

Ses!


Min kära vän, men också kollega, Hella!


Vilka pumor alltså! Hella och Magda.


Här sitter en till liten puma som är sååå nöjd över att kunna sitta utan stöd. Mammas gullhjärta, vad stor du har blivit!!

Borta bra...

NU, har jag kommit hem igen! Guud vilken underbar och skön vecka jag haft med familj,vänner, mycket sol och bad! Har verkligen kommit in i semestergunget fastän jag för tillfället är ledig jämt!
Trots att veckan varit härlig är det dock alltid lika skönt att komma hem igen... Mitt hem är min borg helt enkelt....

Visar lite bilder från veckan som varit, blir alldeles varm i sinnet när jag tittar på dem!
PÖSS allihopa!


I tordags badade Ida 20 ggr i stugan i Nora! hon älskar att bada och leka i vattnet...


Visst är det för härligt? Tanten och farbrorn på bilden är mina päron och fisken i vattnet är IDA SÅKLART!!!

om det inte vore för dessa fjantar skulle ingen Karin Cardesjö finnas.... Vilken tur va? Tycker  jag iaf.... frågan är om nån jävel håller med...:)


Mina underbara barndomsvänner från Örebro kom till stugan en dag med respektive....
Vi har varit ett gäng i snart 20 år, helt sjukt!!


Några av oss har fått ett par barn. Än så länge har det bara blivit döttrar!! Det är konstigt. Här sitter de största på trappen och äter korv. Alva och Signe låg i sina vagnar och sussade.


mamma och Alva hade det mysigt ihop


RSS 2.0